Dokumentace pro územní rozhodnutí

Mnoho lidí odpovídá na otázku, co je na stavbě domu to nejnáročnější, stejně. Často se opakuje, že vypracování dokumentace a celkově komunikace s úřady a vyřízení různých povolení bylo to nejtěžší, a zároveň nejvíce psychicky nejnáročnější na celé stavbě. Od toho jsme však tady my, abychom vám pomohli a velkou část těchto starostí převzali na sebe.

Správným zpracováním dokumentace pro územní rozhodnutí se totiž vyhnete neustálému opravování a běhání na úřad stále dokola a dokola. My víme, jak na to, takže vše proběhne co nejrychleji, jak to půjde. Bez zbytečných oprav a vratek.

Správně a kvalitně zpracovaná projektová dokumentace je základním kamenem pro získání kladného územního rozhodnutí. Účel stavby, umístění, rozměry, osazení na pozemku, soulad s územním plánem a napojení na technickou a dopravní infrastrukturu je zahrnut v dokumentaci k územnímu řízení. Také další aspekty pro stavbu naleznete v těchto podkladech – například protipožární zabezpečení stavby, zdravotně technické instalace či řešení přípojek a elektroinstalací. Na tomto základě vydá stavební úřad své stanovisko. Tyto dokumenty jsou pro úřady dodávány ve zjednodušené formě, aby byl maximálně efektivně splněn úkol – dokázat stavebnímu úřadu realizovatelnost stavby a její soulad s normami.

Součástí dokumentace pro územní rozhodnutí má být průvodní zpráva, souhrnná technická zpráva, situační výkresy, charakteristické půdorysy, charakteristické řezy a základní pohledy.

Vše pro vás připravíme na míru a za rozumnou cenu. Ušetřete si své nervy a nechte starosti s úřady na nás, rádi vám s nimi pomůžeme.

Kontaktní formulář

Jdete do toho s námi? Napište nám.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Top